Besök Elektroskandia monter på Skydd 22-23 oktober!

Intensiv mässhöst för säkerhetsbranschen

SKYDD, 22-24 oktober, Stockholmsmässan

SKYDD, 22-24 oktober, Stockholmsmässan
Ny höst och nya möjligheter - hösten är här och med den också intressanta branschmässor. Vecka 43 är det dags för säkerhetsmässan SKYDD. Här komm du kunna ta del av de senast produktnyheterna, träffa kollegor, nätverka och få inspiration till kommande projekt. Givetvis finns Elektroskandia på plats för att visa upp sitt erbjudande, såväl när det gäller produkter som tjänster. 
 
SKYDD är sedan länge säkerhetsbranschens viktigaste mötesplats. Här samlas cirka 200  företag inom skydd och säkerhet, brandbekämpning, räddningsarbete  och personligt skydd.
 
Besök Elektroskandia Säkerhet i monter A02:1
Hos Elektroskandia kan besökarna ta del av de senaste nyheterna när det gäller brandlarm, kameraövervakning och elektrisk låsning.
- Vi ser vårt deltagande på SKYDD som avslutningen på den landsomfattande turné vi gjort med vår roadshow under året. Vår roadshow-buss har besökt ett 40-tal platser och nu knyter vi ihop det hela med att ha bussen i vår monter på SKYDD. Här kommer besökarna bland annat få se vårt erbjudande inom kamera, dörrautomatik, dörrstängare och elektrisk låsning samt specialdetektion från Securiton och molnlösningen SecuriCloud. Vi välkomnar alla inom säkerhetsbranschen till vår monter, säger Christer de Wahl, marknads- och försäljningschef Säkerhet Elektroskandia.
 
 
 
 
 
Välkommen!
Besök Elektroskandia monter på Skydd 22-23 oktober!