Besök Elektroskandia monter på Elmässan i oktober!

Intensiv mässhöst för el-branschen

Vecka 42 går Elmässan av stapeln i Stockholm.

 
Ny höst och nya möjligheter - hösten är här och med den intressanta branschmässor. Vecka 42 är går Elmässan av stapeln i Stockholm. Här kommer du kunna ta del av de senast produktnyheterna, träffa kollegor, nätverka och få inspiration till kommande projekt. Givetvis finns Elektroskandia på plats för att visa upp sitt erbjudande, såväl när det gäller produkter som tjänster. 
 
Elmässan, 16-17 oktober, Kistamässan Stockholm
Närmare 200 utställare finns på plats för att presentera sina nya produkter, lösningar och innovationer för branschen. Dessutom bjuds det på spännande föreläsningar.
 
Besök Elektroskandia, Cardi Belysning och Elektroskandia Säkerhet i monter B:10 och B:12
På Elmässan ställer Elektroskandia ut med två montrar, med en sammanlagd yta om närmare 140 kvm. En kombinationsmonter för Elektroskandia och Cardi Belysning samt en loungeyta för Elektroskandia Säkerhet. 

- Cardi kommer visa de senaste nyheterna inom såväl utomhus- som inomhusbelysning.och även ha experter på plats. Elektroskandia kommer främst ställa ut Excel datanätverksprodukter och säkerhetsprodukter. Vi kommer dessutom presentera företaget och vårt erbjudande av logistiktjänster. Sist men inte minst kommer vi att bjuda kaffe och nybakta bullar – ett givet framgångsrecept! På vår loungeyta kommer vi ha den roadshow-buss som turnerat över hela Sverige under året. Här kan besökarna se det senaste ur vårt breda säkerhetssortiment, säger Kjell Roman, chef Marknadskommunikation Elektroskandia.
 
 
 
Välkommen!
Besök Elektroskandia monter på Elmässan i oktober!